Onze hulp is meestal kosteloos: Stuur een E-mail I  06-41787347

Over Centrum Voor Letselschade

Centrum voor Letselschade: dé specialist in letselschade zaken

Het Centrum voor Letselschade in Malden (vlakbij Nijmegen) wordt gedreven door letselschade specialist mr. Luc Rohof. Luc heeft in het begin van zijn carrière als jurist gewerkt in de financiële dienstverlening. Daardoor weet hij als geen ander hoe verzekeraars denken en doen. Daar profiteert u van, zeker bij de bepaling van de hoogte van uw schadevergoeding. Bovendien neemt u met Luc meteen een bekwaam advocaat in de arm.

Inmiddels is Luc al weer 10 jaar letselschadeadvocaat en volledig doorgewinterd in het letselschaderecht. Hij maakt zich altijd hard voor zijn cliënten en weet vanuit zijn ervaring vrijwel altijd het onderste uit de kan voor u te halen. Hij is een slimme onderhandelaar en kan zich ook in langdurige zaken vastbijten totdat hij succes voor u heeft behaald, al dan niet in een gerechtelijke procedure. Hij kan dus blaffen, maar ook bijten als dat nodig is.

Luc is inlevend en innemend en neemt elke zaak serieus. U zult zich zeker vertrouwd voelen bij hem. Bovendien heeft hij altijd een eerlijke en realistische kijk op uw zaak. U weet zodoende altijd snel of uw zaak een kans maakt en in welke mate. 

Omdat de kosten voor uw rechtsbijstand in de meeste gevallen voor rekening komen van de verzekeraar of de dader is de hulp van Luc voor u doorgaans kosteloos. Het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis. Maak dus gerust een afspraak via de mail (rohof@centrumvoorletselschade.nl) of bel:
06 41787347.

Officiële melding van de Nederlandse Orde van Advocaten

Luc Rohof is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

"Mr. Luc M.M. Rohof staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten in het rechtsgebied letselschade geregistreerd  Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied."

Centrum voor Letselschade/Rohof Advocatuur is niet aangesloten bij een Stichting Derdengelden en kan daarom geen derdengelden ontvangen.

Direct contact?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschadevergoeding of smartengeld?
Bel naar: 06-41787347 of:

Stuur mij een E-mail

Vormen van letselschade

Lees hieronder meer over de vormen van letselschade of neem direct contact met ons op:

Stuur een mail 06-417 873 47