Onze hulp is meestal kosteloos: Stuur een E-mail I  06-41787347

Onze tarieven

Wij helpen u graag om voor u een optimale schadevergoeding te krijgen als compensatie voor het letsel dat u is aangedaan. Onze hulp is kosteloos wanneer aansprakelijkheid erkend wordt. 

Gratis eerste adviesgesprek

Wij bijten ons graag vast in uw zaak. Daarvoor is het natuurlijk wel nodig dat we ons een beeld kunnen vormen van de wijze waarop u letsel heeft opgelopen en de aard van uw zaak. We geven u gratis advies over de haalbaarheid en de mogelijkheden van vergoeding.

Aansprakelijke dader betaalt

In Nederland is het bij de wet geregeld dat de partij die aansprakelijk is, opdraait voor de kosten. Ook de juridische kosten horen daar bij. Onze kosten verhalen we dan op de aansprakelijke partij, vrijwel altijd een verzekeraar. Dus dat kost u niets. Die zorg nemen wij u dus graag uit handen.

Wanneer wel kosten?

Als de aansprakelijkheid niet eenvoudig is vast te stellen (b.v. bij medische fouten), of door de wederpartij niet wordt geaccepteerd, en er moet worden geprocedeerd, kunnen wij met u ook speciale afspraken maken. Dat kan dan ook op basis van no cure no pay. Maar ook andere prijsafspraken zijn mogelijk. Belangrijk is dat u weet waar u in dat geval aan toe bent. 

Meer informatie?

Wij zijn altijd volkomen transparant over de kosten. Wellicht komt in aanmerking voor subsidie voor rechtsbijstand of heeft u een rechtsbijstandverzekering. In het eerste gratis adviesgesprek ontvangt u ook hierover alle nodige informatie.  

Direct contact?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschadevergoeding of smartengeld?
Bel naar: 06-41787347 of:

Stuur mij een E-mail

Vormen van letselschade

Lees hieronder meer over de vormen van letselschade of neem direct contact met ons op:

Stuur een mail 06-417 873 47