Onze hulp is meestal kosteloos: Stuur een E-mail I  06-41787347

Whiplash

Whiplash: werk voor specialisten met kennis van zaken en doorzettingsvermogen

Als u na een aanrijding van achteren of een specifiek ander ongeval, last heeft van uw nek en schouders, concentratieverlies, duizeligheid of hoofdpijn, kunt u een whiplash hebben. Deze klachten zijn vaak onzichtbaar en verzekeraars zijn daarom vaak niet bereid dergelijke schade te vergoeden. Wij hebben daarom stevige rechtszaken gevoerd over dit onderwerp. Als er medisch geen letsel kan worden aangetoond, wat bij whiplash min of meer standaard het geval is, dan zult u moeten aantonen dat er juridisch wel een reden reden bestaat om schade te vergoeden. Dat is onze specialiteit.

Diagnose whiplash: wat te doen?

Ons advies is altijd om u direct na een ongeval medisch te laten onderzoeken. Geef uw klachten duidelijk door aan de arts. Het probleem bij een whiplash is, dat bij onderzoek er vaak niets is dat wijst op lichamelijke schade, maar dat u de schade zelf wel voelt. Het is eveneens belangrijk aan te geven dat de klachten direct na het ongeluk zijn ontstaan. De klachten moet verder consistent en plausibel zijn en er moet geen andere oorzaak zijn waardoor de klachten zijn ontstaan 

Tijdelijke gevolgen van een whiplash

Gelukkig verdwijnen de klachten van een whiplash na enkele weken of maanden bij de meeste slachtoffers. Maar ook in dat geval betekent het vaak dat u een tijd niet of niet volledig heeft kunnen werken of anderszins financieel nadelige gevolgen ondervindt. Ook in dat geval kunnen wij die schade voor u verhalen op de verzekeraar. 

Multidisciplinaire aanpak voor uw schadevergoeding

Zoals gezegd zijn whiplash klachten vaak lastig te diagnosticeren. . Men ziet niets aan u en de klachten kunnen ook zijn ingebeeld. De verzekeraar geeft niet thuis en u staat met lege handen. Terwijl u vóór het ongeval geen klachten had. Heel frustrerend. Maar wij luisteren wel naar u en hebben in soortgelijke gevallen al vaak een mooi resultaat bereikt.

Schakel daarom ons zo snel mogelijk in. Wij kunnen u prima juridisch ondersteunen en we hebben speciaal voor dit soort zaken een multidisciplinaire aanpak ontwikkeld. Hiermee kunnen we uw zaak adequaat aanpakken en vergroten we de kans op een positief resultaat voor u.

Maak daarom een afspraak voor een gratis advies gesprek. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.

Direct contact?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor letselschadevergoeding of smartengeld?
Bel naar: 06-41787347 of:

Stuur mij een E-mail

Vormen van letselschade

Lees hieronder meer over de vormen van letselschade of neem direct contact met ons op:

Stuur een mail 06-417 873 47